Politiet slog til mod Loyal To Familia: Fandt skydevåben gravet ned

af

Foto: Rigspolitiet.

Tirsdag eftermiddag slog politiet til mod flere personer med tilknytning til grupperingen Loyal To Familia, LTF i Køge. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Under aktionen blev der fundet flere skarpladte skydevåben med tilhørende ammunition. Nogle af dem var gravet ned i et grønt område på Nylandsvej.

En 34-årig mand fra Køge er blevet anholdt og sigtet for besiddelse af våben og et større kontantbeløb, som han ikke kunne gøre rede for.

Derudover har politiet anholdt en 31-årig mand med ukendt adresse, som politiet anser for meget fremtrædende i grupperingen i Køge. Sidstnævnte forsøgte at løbe fra politiet, men det satte en politihund eftertrykkelig en stopper for.

Begge vil blive fremstillet i grundlovsforhør i dag med krav om varetægtsfængsling og det vil formentlig ske bag lukkede døre.

Udover de ovennævnte anholdt politiet yderligere en 26-årig mand fra København, en 25-årig mand og en 22-årig mand fra Ringsted og en 23-årig mand fra Køge. De tre blev afhørt hele aftenen og løsladt i løbet af natten.