Efter fund af spædbarnslig: Hvem ejer denne hættetrøje?

En rød Nike-hættetrøje i størelsen XXXXL er spor i sagen om det spædbarnslig, som mandag blev fundet gravet ned i et grønt område ved Brinken i Glostrup.

Det døde spædbarn var svøbt i den røde trøje og derfor beder Københavns Vestegns Politi nu om hjælp til at finde trøjens ejer.

Der er tale om en rød bomuldshættetrøje i størrelse XXXXL (4XL) med et lille sort Nike-logo på venstre bryst. Hættetrøjen er forsynet med en kraftig lynlås, skrålommer til hænder på maven og forsynet med to markante blanke stålringe omkring hullerne til hættens snor.

Liget af spædbarnet lå svøbt i denne trøje. Nu søger politiet ejeren. Politifoto.

Politiet har valgt at offentliggøre fotos af hættetrøjen i håb om, at det kan bringe efterforskningen videre:

– Det er en meget stor hættetrøje – men er det moderens, faderens eller udlånt af en helt tredje person? Vi ved kun, at barnet var svøbt i den hættetrøje, og derfor er vi interesserede i at høre fra alle, som har oplysninger om den, siger efterforskningsleder Ole Nielsen, Københavns Vestegns Politi.

– Vi er fortsat meget interesserede i at høre fra alle, som måtte kende til et forsvundet spædbarn. Og jeg vil fortsat opfordre moderen til at henvende sig – uanset hvad der er sket, må hun være i krise og have behov for hjælp, og det kan vi bistå med, siger Ole Nielsen.

Kontakt Københavns Vestegns Politi døgnet rundt på telefon 4386 1448.