München: Flere mennesker såret i knivangreb

Arkivfoto: High Contrast (CC BY 3.0 DE)


En kniv bevæbnet mand har lørdag formiddag såret adskillige mennesker i den tyske by München. Det skriver den lokale nyhedsside Merkur.de

Politiet modtog den første melding om angrebet klokken 9.45. Angrebet skete centralt i byen på Rosenheimer Platz. Udover Rosenheimer Platz, har gerningsmanden også stukket mennesker ned på Paulanerplatz og Ständlerstraße.

I alt fire personer er såret af knivstik, ingen skulle dog være kommet alvorligt til skade.

Politiet var massivt tilstede i byen i jagten på gernignsmanden og folk blev i første omgang bedt om at hole sig væk fra områderne omkring Rosenheimer Platz, Ostbahnhof og Ostpark og senere opfordrede politiet folk til helt at blive indendøre.

En sand menneskejagt blev sat ind for at finde den mistænkte gerningsmand, der blev beskrevet som ca. 40 år gammel, iført grå bukser, grøn træningsjakke og en rygsæk. Han var kørende på en sort cykel.

Blandt andet blev cyklister i byen standset og undersøgt af politiet.

Kort efter klokken 12 meddelte politiet, at man havde anholdt en mand, som man mistænkte for knivangrebet.

Motivet til angrebet er endnu ukendt.

Senest opdateret kl. 14.28