Mor og far dømt: Mishandlede deres børn

Arkivfoto: succo / Pixabay

Et forældrepar fra Helsingør er blevet idømt fem måneders ubetinget fængsel samt betinget udvisning af Danmark med en prøvetid på to år for mishandling af parrets to sønner, som i dag er 7 og 12 år.

Anklagemyndigheden oplyser, at faderen og moderen, som er henholdsvis 45 og 42 år, stod tiltalt for legemesangreb af særlig rå, brutal eller farlig karakter og mishandling efter straffelovens § 245, stk. 1, samt trusler efter straffelovens § 266, jf. til dels § 23.

Mishandlingen af parrets sønner er sket i familiens hjem i perioden fra foråret 2015 til februar i år og er særligt gået ud over den ældste af parrets sønner, som er blevet slået med knytnæve, tildelt lussinger og slået med kosteskafter både i ansigt, hoved og på resten af kroppen. Desuden har faderen truet den 12-årige dreng med at slå ham ihjel.

Forældrene valgte at anke dommen.