Politiet søger vidner til skudepisode i Esbjerg

Foto: Rigspolitiet.


En 23-årig mand blev søndag aften skudt – nu håber politiet på borgernes hjælp til at opklare skudepisoden.

Klokken 21.44 modtog politiet en anmeldelse om, at en 23-årig mand var blevet indbragt til Sydvestjysk Sygehus i Esbjerg med kvæstelser, der viste sig at være fra et skudsår.

Den 23-årige, der i følge politiet, i forvejen er kendt i det kriminelle miljø i Esbjerg, var blevet skudt, mens han opholdt sig i et køretøj på Strandby Kirkevej i Esbjerg.

Han var lettere såret og havde opsøgt sygehuset for at modtage behandling.

Ifølge politiets foreløbige efterforskning er der tale om et personopgør i det kriminelle miljø. Der er således intet, der indikerer nogen sammenhæng med den aktuelle bandekonflikt i hovedstadsområdet, lige som der i øjeblikket heller ikke er nogen umiddelbar kobling til tidligere hændelser for nyligt i Esbjerg.

Som et led i efterforskningen spærrede politiet søndag aften af på Strandby Kirkevej for at sikre spor efter hændelsen. Men afspærringen blev ophævet efter nogle timer.

Politiet har efter hændelsen øget patruljeringen i Esbjerg som en tryghedsskabende foranstaltning.

I forbindelse med efterforskningen beder politiet borgere, der har overværet skudepisoden eller som i øvrigt har oplysninger om hændelsen, om at kontakte politiet på 1-1-4.