Bilsælger stak af med bil og penge

Arkivfoto: Vitamin / Pixabay

En 39-årig mandlig bilkunde måtte lørdag formiddag se sin nykøbte bil og de penge, som han havde betalt for den, forsvinde umiddelbart efter han havde givet håndslag på handlen med en 51-årig mand. Det skriver Netavisen Sjælland.

Bilkøbere var mødtes med bilen ejer på Bellevuevej i Klampenborg i Nordsjælland. Her gennemgik de sammen bilen og underskrev en købsaftale, hvorefter den 39-årige betalte bilen kontant.

Dermed var burde at være i den skønneste orden – men nej.

Bilsælgeren bad herefter den 39-årige køber om at tage et kig i bilens bagagerum og afgøre, om han ville have det sprinklervæske og olie, som stod der, med sig. Da den 39-årig gik om bag bilen, satte bilsælgeren sig ind i den og kørte fra stedet.

Det lykkedes senere politiet at finde den bilsælgeren – en 51-årig mand – og han blev anholdt og sigtet for bedrageri.