Putin takkede Trump: Terrorangreb mod katedral forhindret

Terrorister havde angiveligt planlagt at angribe Kazan katedralen i Skt. Petersborg. Arkivfoto: Magic9 / Pixabay

CIA skal have hjulpet Ruslands efterretningstjeneste med at forhindre et terrorangreb mod Kazan katedralen i St. Petersborg. Det skriver flere internationale medier, herunder BBC News.

Angrebet var angiveligt planlagt til at finde sted lørdag.

Den russiske efterretningstjenste FSB udsendte i fredags en meddelelse hvor man oplyste, at have tilbageholdt syv tilhængere af Islamisk Stat og beslaglagt en ‘betydeligt mængde’ sprængstoffer, våben og ekstremistisk litteratur.

Den russiske præsident Vladimir Putin ringede efterfølgende til den amerikanske præsident Donald Trump for at takke for hjælpen og bede ham overbringe takken til CIA direktøren og de involverede CIA folk. Det skriver BBC News.