Rockere anholdt: Sigtes for drabsforsøg, våbenbesiddelse og narkosalg

Arkivfoto: Rolf Larsen

Fem personer er tirsdag formiddag blevet anholdt – mindst tre af de anholdte sigtes for drabsforsøg, våbenbesiddelse og salg af narko.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi oplyser, at tre af de fem anholdte er medlemmer af rockergruppen Bandidos.

Årsagen til anholdelsesaktionen er en skudepisode fra november måned, hvor flere gerningsmænd trængte ind i en lejlighed på Østre Ringvej i Næstved og herunder afgav en række skud mod en person og en hund. Den sårede mand befandt sig i kritisk tilstand, men overlevede, mens hunden blev dræbt.

I forlængelse med formiddagens anholdelser er politiet pt. i gang med ransagning på en række lokaliteter. Vi forventer, at disse ransagninger vil strække sig over flere timer.

Politiet forventer, at mindst tre personer (heraf to Bandidos-medlemmer) skal fremstilles i grundlovsforhør i morgen, hvor de vil blive sigtet for drabsforsøg, våbenbesiddelse under skærpende omstændigheder og omfattende salg af narko.