Bil muligvis ramt af genstand på motorvej

Foto: Rigspolitiet.


Tirsdag formiddag modtog Nordjyllands politi en anmeldelse om et muligt stenkast fra en motorvejsbro ved Frederikshavnmortorvejens afkørsel 13, hvor en personbil blev ramt af en genstand under passage af broen, hvorved der skete skade på bilens tag.

Epsioden fandt sted omkring kl. 11.20.

Føreren af bilen bemærkede ikke, om der var personer på broen i forbindelse med underkørslen.

Motorvejen og afkørslen har været afspærret mens politiet var i gang med efterforskning på stedet.

– Vores dygtige politihunde har i den forbindelse markeret på flere genstande på de afsøgte vejstrækninger, men der er ikke fundet genstande der med sikkerhed kan knyttes til sagen. Vi har dog sikret enkelte genstande, der ifølge vores politihunde, har frisk fært, oplyser vagtchef hos Nordjyllands Politi Heine Hansen.

De sikrede genstande vil snarest blive vurderet og herefter undersøgt nærmere af politiets teknikere.

Nordjyllands Politi kan endnu ikke sige noget om, hvorvidt hændelsen var tilfældig eller tilsigtet.