365Nyheder.dk

Dagens nyheder

Omstridt bog om Trump udkommer allerede fredag

Af - 5/01/18 2:26

Foto: The White House. Indsat: Bogomslag Henry Holt and Company.
Den meget omtalte bog “Fure and Fury: Inside the Trump White House” af Michael Wolff bliver nu udsendt allerede fredag.

Det er fire dage før planlagt.

Bogen har allerede før sin udgivelse trukket mange overskriftet i pressen verden over, bl.a. på grund af udtalelser fra Donald Trumps tidligere chefstreteg og toprågiver Steve Bannon, der i bogen bl.a. kalder et møde med russere for “forræderisk” og “upatriotisk”.

Af bogen fremgår det, ifølge flere internationale medier, også, at Trum skulle have været “overrasket” og “rystet” over at have vundet præsidentvalget, at han datter Ivanka Trump skal have lavet en aftale med sin mand om, at hun er den første af de to, som stiller op som præsidentkandidat, skulle de få chancen og at mediemogulen Ruper Murdoch, som bl.a. skabte den amerikanske tv-station Fox News, har betegnet Donald Trump som en “idiot”, efter at have talt med ham i telefonen.

Det Hvide Hus har bestridt bogens nøjagtighed.