Røverisk overfald mod 16-årig i Aalborg

Arkivfoto: Rolf Larsen.

I dag klokken 18.20 modtog Nordjyllands Politi en anmeldelse om, at en 16-årig var blevet udsat for et røverisk overfald.

Overfaldet skete på et tidspunkt mellem kl. 17.40 og 17.50 på et grønt område på Skallerupvej i Aalborg øst i nærheden af Saltumvej.

Ved overfaldet truede en person den forurettede med en kniv med et længere blad. Der opstod tumult mellem gerningsmanden og den forurettede. Den forurettede blev overfaldet med slag og spark og truet på livet med kniven.

Gerningsmanden truede forurettede til at udlevere sin tegnebog indeholdende private kort, sygesikringsbevis m.v.

I forbindelse med overfaldet kom der et yngre par på ca. 25 år gående forbi. Parret hjalp den forurettede og det lykkedes gerningsmanden at stikke af.

Parret fulgte den 16-årige til Saltumvej.

Nordjyllands politi efterlyser vidner der kan have set overfaldet eller set gerningsmanden. Desuden efterlyser vi parret der hjalp forurettede – idet politiet ikke kender identiteten på parret.

Gerningsmanden beskrives som:

A: mand, dansktalende med udenlandsk accent, mørk i huden, ca. 20 år gammel, 180 cm, iført sort halstørklæde, sort kasket med bøjet skygge, sort hættetrøje og ingen jakke. Sorte bukser mrk. Adidas, sorte sko og hvide strømper. Medbragte jagtkniv med længere knivblad.

Oplysninger i sagen gives til Nordjyllands politi på 114.