Narko og våben blandt udbyttet ved ransagning

Nordjyllands Politi og SKATs Bandeenhed Vest gik i dag klokken 10.00 i gang med en koordineret ransagningsaktion på en adresse i Ålestrup i Vesthimmerlands Kommune med tilknytning til det nordjyske bandemiljø.

Foto: Rigspolitiet.
Foto: Rigspolitiet.
I forbindelse med ransagningen blev der fundet koster fra flere indbrud i lokalområdet, ammunition og en mindre mængde narkotika. En 32-årig mand var kortvarigt anholdt på adressen.

Aktionen sluttede kl. 13.35.

– Aktionen i dag var et led i Nordjyllands Politis overordnede strategi omkring bekæmpelse af rocker-/bandekriminalitet, oplyser politikommissær Preben Møller, som er efterforskningsleder hos Nordjyllands Politis afdeling i Himmerland.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *