22-årig erkender: Solgte stjålne designermøbler for over 1 mio. kroner

Foto: Politi.dk


En 22-årig mand er blevet varetægtsfængslet efter at have erkendt at have begået hæleri ved at sælge stjålne designmøbler for over en million kroner. Tre andre personer er sigtede i sagen.

Efter en længere efterforskning mod organiseret tyveri og hæleri af designmøbler og lamper anholdt Østjyllands Politi onsdag den 24. januar fire personer – to mænd og to kvinder fra Aarhus. Der blev i forbindelse med anholdelserne ransaget på en række adresser i Aarhus, hvor der blev fundet en del designmøbler.

Dagen efter blev den formodede hovedmand i sagen, en 22-årig mand, fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Aarhus. Her erkendte den 22-årige mand sig skyldig i groft hæleri. Sagen mod ham vil derfor køre som en tilståelsessag, og han blev varetægtsfængslet frem til den 15. februar.

De øvrige tre anholdte personer er løsladt, men er fortsat sigtede i sagen. De nægter sig skyldige.