365Nyheder.dk

Dagens nyheder

Politimorderen Palle Sørensen er død

Af - 2/02/18 16:21

Foto: Rigspolitiet
I 1965 skød og dræbte han fire politibetjente under en flugt fra politiet. Nu er Palle Sørensen død. Det skriver dr.dk.

Palle Sørensen sad fængslet i 33 år for drabene på fire politibetjente. I aviser fra dengang, kan man læse, at drabene skete om natten mellem den 17. og 18. september 1965 efter han sammen med en medgerningsmand havde begået en stribe indbrud på Amager. Parret blev standset af en politipatrulje og mens medgerningsmanden stak af fra stedet, skød Palle Sørensen de to betjente i patruljevognen og fortsatte derefter flugten i bilen. Politiet optager jagten og mindre end ti minutter efter det første dobbeltdrab, bliver Palle Sørensen indhentet af en ny politipatrulje. Men heller ikke denne gang lod Palle Sørensen sig fange. I stedet skød og dræbte han også disse to betjente.

Efter en intensiv politieftersøgning meldte Palle Sørensen sig selv til politiet. Han blev anholdt og tilstod drabene i et grundlovsforhør den 21. september 1965, tre dage efter forbrydelsen. Den 18. marts 1966 blev han idømt fængsel på livstid.

Palle Sørensen blev løsladt i 1998.