9-årig fundet bevidstløs i vejsiden – politiet mener han blev påkørt af flugtbilist

Foto: Rigspolitiet.

En 9-årig dreng blev tirdag morgen kort før klokken 7.30 fundet liggende bevidstløs i vejsiden på Mølmarksvej i Svendborg.

Politi og ambulance blev tilkaldt.

I første omgang, var der mistanke om, at drengen havde fået et epileptisk anfald, oplyser vagtchefen hos Fyns Politi.

– Senere i dag ved undersøgelse på Odense Universitetshospital, blev det konstateret, at drengen havde pådraget sig brud på ben, skulder og hofter, ligesom det blev konstateret, at han ikke havde epilepsi. Skadernes omfang og placering indikere, at der kan være tale om, at drengen er blevet påkørt.

Det er derfor Fyns Politis mening, at det er overvejende sandsynligt, at drengen er blevet påkørt af en bil, og at bilisten var flygtet.

Politiet søger derfor vidner til det skete og vil gerne tale med personer som har kørt, gået eller på anden måde opholdt sig i nærheden af Mølmarksvej / Hesselbjerg på det nævnte tidspunkt, og bemærket noget af interesse for opklaring af sagen. Fyns Politi kan kontaktes på telefon 114.