365Nyheder.dk

Dagens nyheder

65-årig kvinde sigtet for at påkøre og kvæste 9-årig dreng

Af - 8/02/18 17:31

Foto: Politi.dk
Fyns Politi har anholdt en 65-årig kvinde, som mistænkes for at have påkørt en 9-årig dreng og derefter efterladt ham hårdt kvæstet i vejsiden.

Påkørslen skete tirsdag morgen ved 7.30-tiden på Mølmarksvej i Svendborg. Overvågningsbilleder viser, ifølge Fyns Politi, at drengen kommer løbende fra Jægermarken og krydser Mølmarksvej midt mellem Skyttevej og Hesselbjerg, hvor han bliver påkørt af en mørk mellemstor formentlig nyere personbil, i den sydlige vognbane på Mølmarksvej.

Efter påkørslen fortsatte bilisten væk fra stedet uden at give sig til kende.

Drengen blev bragt til Odense Universitetshospital hvor det viste sig, at han havde pådraget sig brud på ben, skulder og hofter. Skadernes omfang og placering indikerede, at drengen muligvis var blevet påkørt, og ikke, som man i første omgang troede, at han havde fået et epileptisk anfald.

Overvågningsbillederne viste også, at bilen måtte have skader på fronten efter at have påkørt drengen.

Kvinde erkender at have været på Mølmarksvej
Torsdag var en politipatrulje på arbejde og bemærkede i forbindelse med standsning af en andet køretøj, en personbil på en p-plads, der passede på beskrivelsen med skader på fronten.

Politiet fik herefter kontakt med en 65-årig kvinde fra Sydfyn, som erkendte, at hun havde været på Mølmarksvej i Svendborg mandag morgen og havde ramt noget.

Kvinden er anholdt og vil bl.a. blive sigtet for overtrædelse af straffelovens §249, som
Der handler om uagtsom at tilføje nogen betydelig skade på legeme eller helbred. Straffen er både eller fængsel indtil 4 måneder eller under særligt skærpende omstændigheder med fængsel indtil 8 år og §253, stk. 2, der handler om at flygte fra færdselsuheld.

Kvinden er ikke blevet varetægtsfængslet og løslades når politiet er færdige med at afhøre hende.