Beboere spærrede indbrudstyv inde i kælderen

Arkivfoto: Rolf Larsen

To borgere reagerede hurtigt, da de i nat opdagede en indbrudstyv i den ejendom på Onsholtvej i Viby J. hvor de bor.

Kort efter klokken 2.30 hørte de to beboere nogle lyde fra det fælles kælderrum. Da der har været flere indbrud i kælderen, besluttede de to sig at undersøge sagen nærmere.

Den ene åbnede forsigtigt kælderdøren og så en mand, der sad og rodede ved et af kælderrummene. Beboerne fik hurtigt lukket og låst begge døre, der fører ud af kælderrummet, hvorefter de ringede til politiet.

Cirka 10 minutter efter kunne politiet gå ind i kælderen, hvor de mødte en 58-årig mand, som i første omgang påstod, at han boede på stedet, men det kunne betjentene hurtigt modbevise. Derefter indrømmede manden, at han var kommet for at stjæle. Han blev da også fundet i besiddelse af flere typer indbrudsværktøj, oplyser Østjyllands Politi.

Den 58-årige blev anholdt, sigtet for indbrud.