Kongefamilien var samlet hos Prins Henrik

Foto: Region Hovedstaden.

Den kongelige familie var lørdag eftermiddag samlet hos Prins Henrik på Rigshospitalet i København. Det fortæller TV2.dk.

Tilstede var Dronningen, Kronprins Frederik, Kronprinsesse Mary og deres børn Prins Christian, Prinsesse Isabella, Prins Vincent, Prinsesse Josephine, Prins Joachim og Prinsesse Marie og børnene Prins Nikolai, Prins Felix og Prinsesse Athena. Ifølge TV2 var Prins Joachim og prinsesse Maries søn prins Henrik var ikke med på hospitalet.

Kronprins Frederik afbrød fredag sit besøg ved De Olympiske Vinterlege i Sydkorea og skyndte sig hjem til Danmark. Det skete efter Kongehuset havde meddelt, at Prins Henriks tilstand var “alvorligt forværret”. Fredag aften besøgte han sin far sammen med Dronningen og Kronprinsessen.