365Nyheder.dk

Dagens nyheder

Özlem Cekic i færdselsuheld: Vi ramte bilen med et brag

Af - 17/02/18 11:38

Arkivfoto: Michael Johannessen.

Samfundsdebatør, forfatter og tidligere folketingsmedlem for SF Özlem Cekic var i nat involveret i et færdselsuheld.
Uheldet sete, da Özlem Cekic var på vej hjem fra biografen med sin mand. Ifølge hendes forklaring, kørte en bil ind foran dem.

På sin Facebook-profil skriver Özlem Cekic bl.a.:

“Jeg oplevede alt i slowmotion. Min mand bremsede, alt hvad han kunne. Men jeg kunne se, at vi var direkte på vej ind den anden bil. Vi dør, tænkte jeg. Vi ramte bilen med et brag. Jeg strakte mine ben og holdt vejret. Jeg kunne se airbagen fra modpartens bil springe. Den anden er død, tænkte jeg. Og så gik jeg i stå.”

“Min mand prøvede at få kontakt med mig. Sirene lys lyste vejen. Flere mennesker stak hovedet ind til mig. Jeg blev helt slap i kroppen. Pludselig holdt en mand min kind. Kig på mig, sagde han. Træk vejret. Jeg bemærkede, at jeg stadig holdt vejret. Træk vejret. Og pludselig arbejdede en gråd sig op i min hals. Jeg holdt mandens arm. Og så græd jeg, alt hvad jeg kunne.”

“Politiet konstaterede, at vi ikke havde gjort noget forkert. Vi var så heldige, at modpartens fejl hverken havde kostede os eller ham livet.”

Özlem Cekic er taknemmelig over for redningsmandskab og politi, som i nat gjorde deres arbejde:

“Midt i alt chokket var jeg så glad for og taknemlig over de politibetjente, ambulancereddere og brandfolk, der med en ekstrem høj faglighed, omsorg og venlighed, hjalp alle parter. Tusind tak kære venner! Hvor er vi heldige, at vi bor i et land med så dygtige folk som jer omkring os!”

Læs hele hendes opslag på Facebook herunder: