67-årig kvinde savnes i Himmelev

Foto af den savnede Inge Anita Pedersen fra Himmelev ved Roskilde (Politifoto)


Midt- og Vestsjællands Politi har udsendt en efterlysnign af den 67-årige Inge Anita Pedersen, som savnes efter hun i dag ved 11.30-tiden gik fra sin bopæl i det socialpsykiatriske bofællesskab Lindelunden i Himmelev ved Roskilde.

Personale har siden hendes forsvinden forgæves ledt efter hende og har torsdag eftermiddag bedt om politiets assistance til at finde hende.

Hun beskrives som: Kvinde, 67 år, dansk af udseende, ca. 165 cm høj, almindelig til kraftig af bygning og med gråligt kort hår, ingen oplysninger om tøj/eventuel overtøj. Hun bærer briller med lyst stålstel og har ikke noget sprog.

Midt- og Vestsjællands Politi beder nu offentligheden om hjælp til at finde hende og opfordrer borgerne især i Roskilde-området til at kontrollere udhuse/ garager / skure mv., hvis hun i kulden skulle have søgt ophold sådanne steder.

En helikopter er rekvireret til området for at assistere politiet med eftersøgningen, ligesom politiet har udsendt en efterlysning af hende til bus- og taxaselskaber.

Hun har tidligere været forsvundet, men er blevet fundet forskellige steder, så politiet har ingen indikation om, hvor hun kunne søge hen.

Oplysninger i sagen om den forsvundne kvinde bedes givet til Midt- og Vestsjællands Politi på tlf. 46351448 eller til nærmeste politi via tlf. 114.