365Nyheder.dk

Dagens nyheder

Helmig-fan gik amok under koncert – slog mand i ansigtet

Af - 11/03/18 13:27

Arkivfoto: Simon Wedege Petersen (CC BY-SA 3.0)
Den aldrende danske popmusiker, Thomas Helmig, gav lørdag aften koncert i Ceres Arena i Aarhus og hvis man troede, at det kun var gamle, stillesiddende og høflige mennekser, der kom til hans koncerter, så kan man godt tro om.

For under koncerten lørdag aften bad en 52-årig mand flere gange en 25-årig kvinde om at danse mere stille. Men i stedet for at efterkomme mandens ønske, så stillede den 25-årige kvinde sig helt tæt på mandens ansigt og det endte med tumult, hvor kvinden slog manden i ansigtet med en knyttet næve.

Den 25-årig kvinde blev anholdt sigtet for vold og medtaget til Politigården, hvor hun blev afhørt og efterfølgende løsladt.