365Nyheder.dk

Dagens nyheder

Far dømt for vold mod sin 8-årige datter

Af - 20/03/18 20:39

Arkivfoto: succo / Pixabay
Retten i Horsens dømte i dag en 42-årig mand fra Rødekro for i flere tilfælde at have udøvet vold mod sin datter på 8 år.

– Den 42-årige mand blev blandt andet dømt for på datterens fødselsdag at have løftet hende op fra jorden i håret. Derudover blev han dømt for i flere tilfælde – i perioden fra januar 2015 til august 2017 – at have taget hårdt fat i datterens arme, så hun fik blå mærker af det, fortæller anklager fra Sydøstjyllands Politi Mika Nissen

Manden nægtede sig skyldig, men erkendte at han i to tilfælde havde taget fat i datterens arm, og at der efterfølgende kom blå mærker af det. Der var dog ikke tale om vold efter hans opfattelse, og han fortalte i retten, at han ikke havde haft til hensigt at påføre hende blå mærker.

Der var også rejst tiltale for at den 42-årige i 2013 skulle have sparket datteren i maven. Dette blev han frifundet for.

Retten besluttede, at straffen skulle fastsættes til fængsel i 30 dage med vilkår om samfundstjeneste.

Den 42-årige modtog dommen.