28 anholdt til fogedretten

Udebliver man fra fogedretten, risikerer man at blive anholdt.

Det har foreløbig 28 personer i det syd- og sønderjydske måtte sande i løbet af denne uge. Her har politie i samarbejde med fogedretten kørt en aktion rettet mod de personer, der har undladt at møde op i fogedretten, efter at have været indkaldt.

De fleste er anholdt på deres bopæl, men politiet har også været på besøg på udeblevnes arbejdspladser for at finde dem – og nogle er sågar blevet anholdt på deres arbejde, oplyser politiet.

Der er stadig mange fogedsager. Derfor gentages en lignende aktion i nærmeste fremtid mod de skyldnere, der er udeblevet. Aktionen forløber på den måde, at betjente tager ud og anholder de udeblevne, uanset hvor de finder dem. Det vil altså sige, at man som udeblevet skyldner kan blive anholdt hvor som helst, uanset om man er på arbejde, hjemme hos familien, på besøg hos vennerne, eller ude i byen. Aktionen bliver afholdt i Haderslev kommune.