Politiet efterlyser vidner efter skud mod kommunalt mødested i Avedøre

Københavns Vestegns Politi søger vidner til en episode tirsdag aften, hvor der blev skudt mod et mødested for unge i Bødkerporten i Avedøre.

Episoden fandt sted lidt over klokken 21, hvor der blev affyret skud gennem ruderne til et kommunalt mødested for unge. Der var flere unge og voksne på stedet, men ingen kom til skade, oplyser politiet.

Københavns Vestegns Politi rykkede massivt ud for at eftersøge gerningsmanden, skabe tryghed for områdets beboere og efterforske episoden. Området blev undersøgt af kriminalteknikere, gennemgået med tjenestehunde og de tilstedeværende blev afhørt samt tilbudt psykologhjælp.

– Vi efterforsker fortsat episoden men savner vidner – så hvis nogen har set eller hørt noget mistænkeligt i forbindelse med episoden tirsdag aften lidt over kl. 21, så kontakt os gerne, siger efterforskningsleder Ole Nielsen.

Københavns Vestegns Politi undersøger desuden to andre episoder, hvor der er hørt eller fundet tegn på skud – henholdsvis søndag (25-03-2018) ved 22-tiden ud for Bødkerporten 41 samt tirsdag (20-03-2018) ca. kl. 23.25 ved Bymuren – herunder om der kan være en sammenhæng. Tilsyneladende er ingen kommet til skade ved episoderne.

Ifølge efterforskningslederen har politiet indtil videre ikke oplysninger om årsagen til skuddene – har nogen oplysninger om det, hører Københavns Vestegns Politi også gerne om det. Politiet kan kontaktes døgnet rundt på telefon 43 86 14 48.