Kørte for stærkt og endte med at ramme lygtepæl

Foto: Rigspolitiet.
I går klokken eftermiddag endte en 21-årig mandlig bilist med at påkøre en lygtepæl.

Uheldet skete kort efter klokken 17.30 i krydset Skanderborgvej / Grøndalsvej i Aarhus. Her kom den 21-årige kørende i anden vognbane frem mod krydset med høj fart. En bilist i første vognbane trak ud, så den den 21-årige forsøgte at undvige. Men på grund af den høje fart, kunne den 21-årig ikke nå at bremse og han fortsatte i stedet diagonalt igennem krydset, over i modsatte side af vejen og fortsatte ind over cykelstien og fortov, hvor han påkørte en lygtepæl.

Østjyllands Politi oplyser, at den 21-årige ikke kom til skade ved uheldet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.