Større narkonetværk optrevlet – 14 personer anholdt

Foto: Rigspolitiet.

Foto: Rigspolitiet.


14 personer er i dag blevet anholdt efter længere tids efterforskning af et storkøbenhavns narkonetværk. Det oplyser Københavns Politi.

To af de anholdte er, ifølge politiet, medlemmer af en bandegruppering i Storkøbenhavn, ligesom flere af de øvrige anholdte i forvejen er kendt af politiet. De anholdte mistænkes for at have en rolle i et netværk, der har forestået distribution af større mængder hård narkotika over en længere periode.

De anholdte, der er mellem 21 og 47 år gamle, mistænkes for at have en rolle i et netværk, der har forestået distribution af større mængder hård narkotika over en længere periode.

Ransagninger afslørede penge, våben og narko
I forbindelse med aktionen er der ransaget 29 adresser og en række køretøjer, som de anholdte har tilknytning til. Under disse ransagninger er der beslaglagt 1 kg. amfetamin, en del salgsposer med kokain, mindre kvantum hash, pengebeløb, kommunikationsmidler og enkelte våben.

– Vi er meget tilfredse med resultatet af dagens aktion, der har ramt et større organiseret narkonetværk. Indsatsen er forløbet tilfredsstillende, og der forestår nu yderligere efterforskning i sagen. Vi forventer, at der kommer yderligere anholdelser i sagen, siger vicepolitiinspektør Mads Helios.

12 af de anholdte vil i morgen blive fremstillet i grundlovsforhør i Københavns Byret med krav om fængsling. Anklagemyndigheden vil i forbindelse med morgendagens fremstillinger i Københavns Byret begære dørlukning.