365Nyheder.dk

Dagens nyheder

I nat: Koordineret angreb mod Syrien

Af - 14/04/18 9:35

ErikaWittlieb / Pixabay
Natten til lørdag angreb USA, Storbrittanien og Frankring flere mål i Syrien.

Angrebet fandt sted kort tid efter, at USAs præsident Donald Trump klokken 3 dansk tid havde fortalte, at han havde beordret angrebet. Efterfølgende bekræftede den britiske premierminister, Theresa May og Frankrigs præsident, Emmanuel Macron, at deres lande også var en del af angrebet.

Målene for angrebet var flere militærbaser og et kemisk laboratorium. Der er tale om et modsvar til det formodede kemiske angreb i sidste weekend i Douma, som USA, Storbritannien og Frankrig og flere andre vestlige lande mener, at Bashar al-Assads styre stod bag.

Forsvarsminister uploader video af angreb
Den franske forsvarsminister Florence Parly har efter nattens angreb uploaded en video på sin Twitterkonto, som angiveligt viser misiler blive affyret fra et fransk krigsskib. Ifølge ministeren var målet et kemisk laboratorium.