Putin: Rusland fordømmer angrebet mod Syrien

Ruslands præsident Vladimir Putin fordømmer nattens angreb mod Syrien. Arkivfoto: klimkin / Pixabay

Den russiske præsident Vladimir Putin fordømmer nattens angreb mod udvalgte mål i Syrien.

– Rusland fordømmer på det kraftigste angrebet mod Syrien hvor russiske militærfolk hjælper den legitime regering i krigen mod terrorisme, siger den Vladimir Putin ifølge det statsejede russiske nyhedsbureau Tass.

Putin mener, at USA med angrebet forværret den humanitære katastrofe i Syrien, han mener også, at giftangrebet i Douma var iscenesat:

– Igen, ligesom for et år siden da USA angreb Shayrat Airbase in Syria, er et iscenesat kemisk angreb mod civile blevet brudt som påskud, denne gang i Douma, en forstad til Damaskus. Russike militære eksperter som har besøgt stedet for det påståede giftangreb har ikke fundet nogen spor efter klor eller andre kemikalier. Ikke en eeneste lokal indbygger bekræftede, at et kemisk angreb havde fundet sted.