Mandlig massør dømt for voldtægt

Arkivfoto: succo / Pixabay

En 48-årig mand er blevet idømt 4 års ubetinget fængsel, efter han blev kendt skyldig i flere tilfælde af voldtægt ved andet seksuelt forhold end samleje og blufærdighedskrænkelse begået mod en række kvinder, som var mødt op i mandens massageklinik i Virum.

Dommen faldt i dag ved Retten i Lyngby.

Ifølge anklageskriftet har den 48-årige i flere tilfælde krænket kvindernes blufærdighed ved at have masseret eller berørt dem på bryst og kønsdele, ligesom han er tiltalt for flere tilfælde af voldtægt ved andet seksuelt forhold end samleje med kvinderne.

Manden blev sidste år politianmeldt af flere kvinder og anholdt den 1. november. Siden da, har han siddet varetægtsfængslet.

I forbindelse med efterforskningen af sagen, opfordrede Nordsjællands Politi andre kvinder, som kunne have været udsat for krænkelser af den samme mand, til at kontakte politiet.

– Vi valgte at opfordre til, at man kontaktede politiet, da det er vores erfaring, at eventuelle ofre først står frem, når de hører, at en formodet krænker er blevet fængslet. Det var også tilfældet denne gang, hvor knap 10 kvinder henvendte sig til os, siger anklager Christina Schønsted fra advokaturen for specielle straffesager ved Anklagemyndigheden i Nordsjælland.

Hun havde i sin procedure lagt op til en straf på ikke under 4 års fængsel samt frakendelse af den 48-åriges ret til at drive massagevirksomhed eller lignende virksomhed indtil videre.

– Jeg er tilfreds med, at retten har fulgt min påstand. Den tiltalte har i flere af tilfældene udnyttet, at kvinderne har været i en situation, hvor de ikke har kunne modsætte sig hans handlinger, siger Christina Schønsted.

Tiltalte havde fravalgt nævningesagsbehandling. Den 48-årige valgte efter dommen at tage sig betænkningstid i forhold til anke.