365Nyheder.dk

Dagens nyheder

OB fyrer cheftræner

Af - 21/05/18 11:53
Embed from Getty Images

Kent Nielsen er blevet fyret som cheftræner i Superligaklubben OB.

Da Kent Nielsen mødte til træning i morges blev han kaldt ind på kontoret, hvor han fik beskeden om, at han ikke længere var ønsket som cheftræner for klubben.

Fyringen kom bag på Kent Nielsen, der i de sidste tre år har været OBs træner.

Sportsdirektør Jesper Hansen begrunder fyringen med, at klubben ikke har levet op til den sprotslige målsætning:

– Der har været rigtig mange gode tegn på, at klubben og truppen har udviklet sig i den rigtige retning i de seneste sæsoner. Vi er på alle måder blevet en mere sammentømret klub og trup, og der er kommet en helt anden struktur over det arbejde, der bliver gjort i det daglige. Det har Kent været en meget vigtig del af, og der er skabt et meget solidt fundament at bygge videre på. Desværre må vi også konstatere, at vi ikke har levet op til vores sportslige målsætning de seneste år, og selvom vi hele tiden er kommet tættere på, så er vi nået til den beslutning, at det vil gavne klubben at skifte cheftræner. Der er bygget et stort potentiale op, som vi ikke har fået forløst, og det har vi en stor tiltro til, at vi vil kunne gøre med nye øjne, nye idéer og friske tanker, siger OB’s sportsdirektør Jesper Hansen til OBs hjemmeside.

Kent Nielsen: Jeg er ked af det og skuffet
Til OBs hjemmeside siger Kent Nielsen efter fyringen:

– Jeg er enormt ked af det, og jeg er selvfølgelig også skuffet over den beslutning, som ledelsen har truffet. Men jeg er også afklaret med, at det er en del af denne branche, at der bliver truffet beslutninger som denne. Jeg tager selvfølgelig beslutningen til efterretning, men jeg er da også berørt af konsekvensen.

På trods af fyringen, har Kent Nielsen pæne ord at sige om klubben:

– Jeg har været rigtig glad for at arbejde i OB, hvor staben har støttet godt op om mig, og jeg har følt, at jeg sammen med staben og truppen har fået flyttet OB et andet sted hen, der hvor klubben var, da jeg kom hertil, siger Kent Nielsen.

Leder efter ny cheftræner
OB skal nu igang med at finde en ny cheftræner, som kan lede slagets gang når træningen til den nye sæson begynder 18. juni.

Frem til sommerferien vil OB’s øvrige trænerstab varetage opgaverne omkring ligatruppen.