365Nyheder.dk

Dagens nyheder

Eksplosion i speedbåd kastede to mænd overbord

Af - 10/06/18 19:31

Kort efter klokken 17.30 i går modtog alarmcentralen en anmeldelse om, at to mænd var røget overbord fra en båd i Lillebælt mellem Den Nye og Den Gamle Lillebæltsbro og at de begge var ved at blive bjærget.

De to mænd, der er henholdsvis 48 og 50 år, havde været ude at sejle i en nyindkøbt ribbåd – en slags gummibåd med fast bund – med en på spændt bådmotor på 175 hk. På et tidpunkt opstod der øjensynligt en eksplosion i bunden af båden. Eksplosionen var så kraftig, at bådens bund skiltes fra overdelen og begge mænd blev kastet overbord. De bar heldigvis begge redningsvest og en nærliggende sejler sprang i vandet og fik bjærget begge i land i Middelfart.

De to mænd blev kørt til hospitalet til behandling for mulige skader på deres ryg og ben.

Poltiet har bjærget båden for at undersøge den nærmere. Ifølge Fyns Politi retter mistanken sig umiddelbart mod en utæthed omkring brændstoftanken, der ligger i bunden af båden.

Det havde i går aftes endnu ikke været muligt at tale med de 2 mænd.