365Nyheder.dk

Dagens nyheder

Politiet opruster til folkemødet

Af - 10/06/18 23:04

Politiet har i dag været til stede ved alle fly- og færgeankomster til Bornholm – og vil være det i de kommende dage også, som en del af sikkerheden til Folkemødet.

Det sker for at være på forkant med hvilken slags gæster, der befinder sig på øen. De fleste rejsende vil ikke mærke noget til politiets indsats, men enkelte kan blive bedt om at legitimere sig i forbindelse med tilsynet, oplyser Bornholms Politi.

Grænsekontrollen i Rønne Havn ved færgeankomsterne fra Tyskland fortsætter som hidtil, idet den er et led i den eksisterende midlertidige grænsekontrol, som blev indført i starten af 2016.

Politiet: Ring hvis du ser noget mistænkeligt
Bornholms Politi modtager meget gerne henvendelser på telefonnummer 114 fra folk, som synes, at de har set noget mistænkeligt på øen. Det kan være alt fra personer, som opfører sig mistænkeligt til køretøjer, som holder på en mistænkelig måde eller et mistænkeligt sted. Det samme gør sig gældende i øens havne, hvor ualmindelige aktiviteter kan være mistænkelige.