365Nyheder.dk

Dagens nyheder

Politiet på narkokontrol på uddannelsesinstitution

Af - 17/06/18 16:23

I torsdags var politiet på narkokontrol på en uddannelsesinstitution i Nordvestsjælland. Det skriver Holbaekonline.dk.

Ifølge mediet var det personalet på uddannelsesinstitutionen, som ligger i den nordlige del af Holbæk Kommune, som kontaktede politiet og bad om deres hjælp efter man havde fundet et par små poser med euforiserende stoffer.

Politiet sendte et par narkohunde til uddannelsesstedet, hvor det ved en kontrol af elever og lokaler i løbet af nogle timer blev til tre sager om besiddelse af mindre mængde euforiserende stoffer (i alt ca. 3 gram hash), 1 sag om overtrædelse af lægemiddelloven ved besiddelse af to piller receptpligtig medicin, 1 sag vedr. overtrædelse af fyrværkeriloven (kanonslag), 1 sag vedr. besiddelse af 21 ampuller med ulovlige dopingmidler og 1 sag vedr. overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, da en elev tiltalte den ene narkohundefører i mindre flatterende ytringer i anledning af politikontrollen på stedet.