365Nyheder.dk

Dagens nyheder

Mand anholdt for at sætte ild til sin seng

Af - 18/06/18 19:52

En 60-årig mand blev fredag eftermiddag anholdt efter en brand på hans værelse på et socialpsykiatrisk bocenter på Boserupvej i Roskilde.

Branden var opstået i sengen på mandens værelse og da han kunne redegøre for sin færden i forbindelse med brandens opståen, blev han formelt anholdt som mistænkt for mulig brandstiftelse på sit værelse og efterfølgende indbragt til skadestuen til behandling for sine lettere brandskader og til observation for eventuel røgforgiftning som følge af branden.

Efter en juridisk vurdering af de nærmere omstændigheder og den 60-åriges mulige rolle i brandens opståen, besluttede anklagemyndigheden, at den 60-årige skulle genanbringes på et psykiatrisk opholdssted i henhold til en tidligere dom. Ingen andre beboere var i fare i forbindelse med branden, hvor der kun skete skader på den 60-åriges værelse.