34-årig mand anholdt: Sigtes for voldtægt af 9-årig pige

En 34-årig mand blev i går anholdt, mistænkt for at have voldtaget en blot 9-årig pige.

Ifølge Midt- og Vestjyllands Politi så peger den foreløbige efterforskning på, at voldtægten fandt sted onsdag d. 13. juni mellem kl. 18.00 og 20.30 Pigen blev lokket ind i mandens bil i Vinderup nord for Holstebro, og kørt til et p.t. uidentificeret gerningssted.

Det er efterforskningen af denne sag, der torsdag og fredag førte til, at politiet var til stede ved Legind Sø på Mors. Af hensyn til den videre efterforskning vil politiet ikke oplyse yderligere, hverken om sagen i sin helhed eller om resultaterne af aktionen ved Legind Sø.

Den 34-årige fremstilles i grundlovsforhør ved Retten i Herning i dag kl. 12.00. Her vil aklagemyndigheden begære lukkede døre af hensyn til pigen og den videre efterforskning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.