365Nyheder.dk

Dagens nyheder

34-årig mand anholdt: Sigtes for voldtægt af 9-årig pige

Af - 23/06/18 10:08

En 34-årig mand blev i går anholdt, mistænkt for at have voldtaget en blot 9-årig pige.

Ifølge Midt- og Vestjyllands Politi så peger den foreløbige efterforskning på, at voldtægten fandt sted onsdag d. 13. juni mellem kl. 18.00 og 20.30 Pigen blev lokket ind i mandens bil i Vinderup nord for Holstebro, og kørt til et p.t. uidentificeret gerningssted.

Det er efterforskningen af denne sag, der torsdag og fredag førte til, at politiet var til stede ved Legind Sø på Mors. Af hensyn til den videre efterforskning vil politiet ikke oplyse yderligere, hverken om sagen i sin helhed eller om resultaterne af aktionen ved Legind Sø.

Den 34-årige fremstilles i grundlovsforhør ved Retten i Herning i dag kl. 12.00. Her vil aklagemyndigheden begære lukkede døre af hensyn til pigen og den videre efterforskning.