365Nyheder.dk

Dagens nyheder

0-0 sender Danmark i 1/8-finale

Af - 26/06/18 18:40

Med det noget kedelige – men brugbare – resultat, 0-0 i kampen mod Frankrig, er Danmark nu videre til 1/8-finalen ved VM i fodbold i Rusland.

Peru vandt 2-0 over Australien og dermed var 0-0 nok til at give Danmark en 2. plads i puljen og sende de rød/hvide videre til 1/8-finale. Dagens modstander, Frankrig, var allerede sikret en plads 1/8-finalen.

Danmarks strategi i 1. halvleg var helt tydeligt, at spille sikkert og holde franskmændene fra at score. Det sidste blev ikke noget større problem, for det var en meget chancefattig 1. halvleg. Alligevel sørgede danskerne for, at give franskmændene modstand.

Heller ikke Danmark havde de vilde chancer dog var Martin Braithwaite tæt på at komme igennem, men blev tacklet og det hele endte i et hjørnespark.

Størst chance havde Christian Eriksen, som efter en godt lagt bold fra Andreas Cornelius, stormede mod det franske mål, men den franske keeper Steve Mandanda kastede sig ud af målet og forhindrede Eriksen i at sende bolden i målet.

Efter pausen startede Danmark mere offensivt og igen var Christian Eriksen manden, der kunne have bragt Danmark foran, da han forsøgte sig med et direkte frispark.

Franskmændene havde også et par muligheder, i den ellers lidt småkedelige kamp da Nabil Fekir forsøgte sig. Forsøget endte i sidenettet.

Heller ikke et senere forsøg fra Fekir resulterede i et mål, for Schmeichel var på plads og parrede bolden væk.

Danmark kan være tilfreds med 0-0. Selvom kampen fra et tilskuer standpunkt ikke hørte til de mest spændende, så blev det danske net holdt rent og det var nok til at gå videre. Så kan vi vist ikke rigtig forlange meget mere.

Embed from Getty Images