365Nyheder.dk

Dagens nyheder

Chris Anker Sørensen bliver medejer af dansk cykelhold

Af - 1/07/18 13:47


Chris Anker Sørensens karriere er snart forbi. Her er han ved Tour de France i 2018 for Team Saxo Bank-Tinkoff Bank. Foto: Filip Bossuyt (CC BY 2.0)

Chris Anker Sørensen bliver nu medejer af cykelholdet Riwal-CeramicSpeed, hvor han har tilbagte de to seneste sæsoner af sin lange karriere.

– Vi er utroligt glade og stolte over at fortsætte samarbejdet med Chris, efter de to år han har været rytter på holdet. Med sin store erfaring og viden indenfor cykelsporten vil han tilføje stor værdi til hele setup’et. Derfor er det oplagt, at han nu bliver medejer. Den beslutning er et udtryk for, hvor meget vi tror på det, han kan tilføje, siger direktør Steffen Kromann.

– Jeg synes det er et fantastisk hold. Der er et godt kammeratskab, og det er blevet bygget op lige så stille over flere år. Den ånd, der er på holdet, vil jeg nok sammenligne lidt med den stemning der også var på Team CSC, i sin tid. Ægte kammeratskab. Derfor føler jeg, at der virkelig er muligheder for, at det her hold kan udvikle sig til noget stort. Alt starter med et godt sammenhold”, lyder det fra Chris Anker Sørensen, hvis ambition er at skabe et nyt dansk storhold.

– ”Jeg elsker jo cykelsport og vil gerne give en masse tilbage til det. Jeg synes arbejdet med unge cykelryttere er sindssygt spændende, og hvis jeg kan udvikle nogle kommende stjerner til Touren, ville det bare være fedt!, siger Chris Anker Sørensen.

Medejerskabet træder i kraft pr. 1. januar 2019 og med det får Chris Anker Sørensen en række opgaver i sin nye rolle på holdet. Han skal være forlænget arm for sportschef Michael Blaudzun og bl.a. give sit besyv med i forhandlinger om materiel, samt træne og sparre med rytterne.