365Nyheder.dk

Dagens nyheder

Bare ærgerligt piger: Bieber bekræfter forlovelsen

Af - 10/07/18 7:56

De seneste dage har sladderpressen spekuleret i en forlovelse mellem Justin Bieber og den tre år yngre Hailey Baldwin. Nu bekræfter Bieber selv rygterne.

Den 24-årige canadiske sanger har lagt et billede af sig selv og sin forlovede på Instagram med en længere kærlighedserklæring til hende.

Hailey Baldwin er datter af skuespilleren Stephen Baldwin, den yngste af “Baldwin brødrende”.

I sit Instagram-opslag skriver Bieber bl.a.:

“Jeg ville have ventet med at sige noget, men ord spredes hurtigt, hør her, ganske simpelt Hailey Jeg er såååååå forelsket i alt ved dig!”

og

“Jeg lover at styre vores familie med ære og integritet ved at lade Jesus guide os gennem alt, hvad vi gør, hver en beslutning vi træffer, gennem hans helligånd.”

Opslaget slutter med en langtids forpligtelse:

“Det føles godt at have sikret vores fremtid! VI BLIVER BEDRE NÅR VI ER 70, BABY NU SKER DET!”

Se hele opslaget herunder:

Was gonna wait a while to say anything but word travels fast, listen plain and simple Hailey I am soooo in love with everything about you! So committed to spending my life getting to know every single part of you loving you patiently and kindLY. I promise to lead our family with honor and integrity letting Jesus through his Holy Spirit guide us in everything we do and every decision we make. My heart is COMPLETELY and FULLY YOURS and I will ALWAYS put you first! You are the love of my life Hailey Baldwin and I wouldn’t want to spend it with anybody else. You make me so much better and we compliment eachother so well!! Can’t wait for the best season of life yet!. It’s funny because now with you everything seems to make sense! The thing I am most excited for is that my little brother and sister get to see another healthy stable marriage and look for the same!!! Gods timing really is literally perfect, we got engaged on the seventh day of the seventh month, the number seven is the number of spiritual perfection, it’s true GOOGLE IT! Isn’t that nuts? By the way I didn’t plan that, anyways My goodness does feel good to have our future secured! WERE GONNA BE BETTER AT 70 BABY HERE WE GO! “He who finds a wife finds a good thing and obtains FAVOR from the Lord!” This is the year of favor!!!!

Et opslag delt af Justin Bieber (@justinbieber) den