365Nyheder.dk

Dagens nyheder

Festede i dagevis – to mænd anholdt

Af - 11/07/18 12:04

Foto: Politi.dk

To mænd blev anholdt, da politiet i går lukkede en fest på Damagervej i Viby J.

Festen havde angiveligt varet tre-fire dage med høj musik og det fik i går kl. 13.15 nogle beboere i Viby J. til at ringe til politiet.

En patrulje blev sendt forbi en lejlighed på Damagervej i Viby J. hvor flere personer sad og drak øl med jointpapir og en mindre mængde hash på bordet foran dem.

Politiet lukkede festen ned og visiterede alle i lejligheden.

Lejlighedens beboer, en 42-årig mand, havde en peberspray i lommen, som han blev sigtet for at besidde. Han erkendte, at hashen på bordet var hans, og derfor fik han også en sigtelse for besiddelse af euforiserende stoffer. Det gjorde ham så sur, at han gentagne gange fornærmede betjentene, hvilket kostede ham endnu en sigtelse.

Under anholdelsen af den 42-årige blev en 38-årig mand ved med at blande sig og efter flere advarsler, blev han anholdt for at hindre politiets arbejde. Han nægtede i første omgang at opgive sit navn, hvorfor han blev sigtet for at nægte at identificere sig over for politiet.