365Nyheder.dk

Dagens nyheder

Frankrig er verdensmestre

Af - 15/07/18 20:04

Grafik: Prawny / Pixabay

Det franske mandskab kunne under stor jubel løfte VM-trofæet efter en sand målfest.

Kroatien startede godt og havde godt styr på franskmændende, lige indtil frankring i 18. minut får tilkendt en frispark. Antoine Griezmann sparkede bolden ind i feltet, hvor Mario Mandzukic kom til at heade bolden i eget net og dermed bringe Frankrig foran 1-0.

På trods af den franske føring, så fortsatte Kroatien med at give mdostand og i 28. minut kom udlignenen så på endnu en dødboldsitution, hvor et frispark sendes ind i det franske feldt. Lidt kaos og så hamer Ivan Perisic bolden ind i målet til 1-1.

Ti minutter efter blev spillet stopped midlertidig, da dommeren måtte ud og kigge på video af Perisic, der havde hånd på bolden foran eget mål – det endte med straffe og Antoine Griezman sparkede bolden sikkert i det kroatiske mål til 2-1.
Embed from Getty Images
Efter pausen var det igen kroaterne, som kom bedst ud af starthullerne. Et par gode muligheder blev det til, inden franskmændene igen fik tal på tavlen, da Paul Pogba et lille kvarter inde i 2. halvleg udbyggede det franske forspring til 3-1.

Seks minutter efter gjorde Mbappe det til 4-1.

Her kunne man godt tro, at kroaterne ville give op. Men sådan skulle det bestemt ikke være. Mandzukic ville ikke rejse hjem uden at kæmpe for det, og han var hurtig til at udnytte en fejl hos den franske målmand og fik reduceret til 4-2.

Kroaterne fortsatte med at kæmpe, men da dommer Nestor Pintana var ingen i tvivl, Frankrig er de nye verdensmestre.
Embed from Getty Images