365Nyheder.dk

Dagens nyheder

Efter blot fire dage: Martin Pušić forlader AC Horsens

Af - 19/07/18 12:52

Martin Pušić kan ikke se sig selv spille i AC Horsens -eller Danmark og derfor er kontrakten med den ellers nytilkomne AC Horsensspiller blevet ophævet. Det oplyser klubben på sin hjemmeside.

Om forløbet siger AC Horsens manager Bo Henriksen:

– Vi har haft utallige samtaler med Martin omkring hans tiltræden i AC Horsens. Men Martin kommer efter to dage og siger, at han ikke kan se sig selv spille i AC Horsens efter vores sejr i Parken. Vi havde derefter mange samtaler med Martin omkring hans ønske. Vi har, her i klubben, et kodeks om, at vi tager menneskelige hensyn til vores spillere, når det gælder et samarbejde og når Martin ikke kan se sig selv spiller her, imødekommer vi selvfølgelig hans ønske på baggrund af vores værdier. Og vi har ingen interesse i, at have en spiller som ikke har lyst til at være her, det er klart. Vi, i AC Horsens, ønsker Martin held og lykke i fremtiden.

Selv siger Martin Pušić til klubbens hjemmeside:

– Jeg har været i Danmark omkring 5 år nu og kan ikke se mig selv spille her i landet mere. Jeg har opnået det, jeg kunne i Danmark og ønsker at udfordre mig selv uden for Danmark. Jeg har ikke noget negativt at sige om AC Horsens. Det er en klub med kvalitet, hvilket jeg selv så i mandags i Parken efter 2-1 sejren over FC København. Jeg ønsker AC Horsens alt det bedste fremover.

Et opslag delt af AC Horsens (@ac_horsens) den