16-årig anholdt: Mistænkes for at have voldtaget 17-årig pige

af

En 16-årig rumænsk dreng er blevet anholdt, mistænkt for at have voldtaget en 17-årig pige i Hjørring. Den anholdte deltager ved fodboldstævnet DanaCup.

Voldtægten fandt sted kort efter midnat den 25. juli øst for Idræts Alle 43 i Hjørring. Da den 17-årige pige kom gående fra fra Vendia-hallen og videre via Thomas Morilds Vej og nord ad Idræts Alle, bemærkede hun en person, der fulgte efter hende. Denne person overfaldt pigen og gennemførte en voldtægt.

– Det er en meget alvorlig sag, som vi har efterforsket intensivt, lige siden vi modtog anmeldelsen, og derfor kunne vi dag skride til anholdelse, siger vicepolitiinspektør Frank Olsen fra Nordjyllands Politi.

Anholdesen af den 16-årige er sket på grundlag af spor fra gerningsstedet og vidneafhøringer.

Den 16-årige rumæner vil blive fremstillet i grundlovsforhør i morgen ved Retten i Hjørring og her vil der af hensyn til efterforskningen blive begæret dørlukning.

Vicepolitiinspektør Frank Olsen opfordrer fortsat alle borgere, som måtte have set noget eller ligger inde med andre informationer i sagen om straks at henvende sig til politiet på telefon 114.