365Nyheder.dk

Dagens nyheder

26-årig anholdt efter masseslagsmål i Randers – Ung mand i livsfare efter knivstik

Af - 12/08/18 10:35

Lørdag aften kort før klokken 22 modtog politiet en anmeldelse om slagsmål mellem ca. 15 personer i Storegade i Randers.

I forbindelse med slagsmålet blev en 22-årig mand fra Brabrand stukket med kniv tre gange, med skade på den ene arm og maveregionen til følge. Ved ankomsten til sygehuset var den 22-årige i livsfare. Hans tilstand beskrives som stabil.

Østjyllands Politi kørte til stedet med flere patruljer og det lykkedes at anholde den ene af de formodede gerningsmænd til overfaldet tæt på gerningsstedet. Den anholde er en 26-årig lokal mand.

Ud fra vidneafhøringer på stedet blev det oplyst, at der var flere personer om overfaldet, så politiet eftersøger yderligere gerningsmænd til sagen.

Politiet har ikke på nuværende tidspunkt noget motiv til slagsmålet, så der foregår et større efterforskningsarbejde for politiet i forbindelse med sagens opklaring.

Den 26-årige anholdte mand fremstilles i grundlovsforhør i Retten i Randers i dag ved middagstid og her vil politiet anmode om lukkede døre.