365Nyheder.dk

Dagens nyheder

Godt kæmpet – hæderligt nederlag til vikarerne

Af - 5/09/18 23:54

Landsholdet – eller måske rettere vikarlandsholdet – slap hæderligt fra venskabskampen mod Slovakiet onsdag aften.

Holdet, der bestod af 2. divisionsspillere og spillere fra det danske futsallandshold, tabte ganske vist, men kun 3-0.

Ingen havde inden kampen forventet, at Danmark ville komme ud af mødet med en sejr – heller ikke uafgjort var der vist nogen der rigtig troede på. Spørgsmålet var mere, hvor stort nederlaget ville blive.

Efter ti minutters spil sendte Adam Nemec bolden forbi Christoffer Haagh i målet på et hovedstød og bragte dermed hjemmeholdet foran 1-0. Herefter følte Slovakkerne sig vist ganske sikker i deres sag og slappede lidt af. Det gjorde det dog muligt for Danmark at få flere muligheder, hvoraf den bedste kom ca. 25 minutter inde i kampen, da Oskar Høybye fik bolden af Christian Offenberg midt i feltet og sendte den mod målet, desværre gik den over. Det kunne ellers være blevet til en sensationel udligning.

Den danske lige-ved-og-næsten mulighed fik hjemmeholdet til at stramme sig an og der blev sendt en byge af skud mod det danske mål, hvor Christoffer Haagh gjorde hvad han kunne for at redde situationen. Men med 8 minutter tilbage af 1. halvleg gjorde Albert Rusnák det til 2-0.

Efter pausen var tempoet til at have med at gøre og danskerne gjorde hvad de kunne for at tage tid af klokken.

Det defensive spil var effektivt og forhindrede – sammen med Christoffer Haaghs evner i målet – den totale ydmygelse. Dog måtte Adam Fogt se sig noteret for et selvmål i 78. minut da han forsøgte at sparke et Slovakisk indlæg væk, men ramte bolden skævt, så den endte i eget mål. Dermed bidrog han til 3-0 sejren til Slovakiet.