365Nyheder.dk

Dagens nyheder

Knivbevæbnede mænd røvede Netto-forretning

Af - 12/10/18 17:27

Det var denne forretning, som torsdag aften blev udsat for røveri. Foto: Google Streetview.

Torsdag aften blev Netto på Nytorv i Kalundborg udsat for røveri.

Politiet modtog kl. 22.12 en en anmeldelse om røveriet fra personalet i forretningen.

Kort inden anmeldelsen var to personer kommet ind i butikken med tildækkede ansigter og bevæbnet med knive. De gik hen til en ung kvindelig ekspedient og tog fat i hende og sagde, at hvis hun fulgte med, så skete der hende ikke noget. Ekspedienten gik hen til kassen og udleveredeet mindre kontantbeløb til røverne. Den ene gerningsmand sagde noget i retning af: ” Jalla – Jalla vi skal videre”.

En af mændene tog pengene fra kassen, og lagde dem ned i en gul Nettopose. Da de havde fået pengene, løb de to mænd fra stedet i retning af Nytorv.

Røverne beskrives som:

A: Mand, 20-25 år, 185-190 cm, Kropsbygning: Almindelig, Talte: Dansk, Iført: hoftelang sort jakke med hætte, sorte bukser, sorte sko med hvid sål. Bar maskering / handsker, Medbragte: gul Netto pose, Bevæbning: kniv;

og

B: Mand, 20-25 år, 180-185 cm, Kropsbygning: Almindelig, Talte: Dansk, Iført: mørk jakke/fleece, sorte bukser med hvide striber på siderne muligt mrk. Adidas, sorte sko med hvide såle. Iført hue, maskering og handsker, Bevæbning: kniv.

Politiet søger vidner til episoden. Har nogen bemærket to mænd løbe ad Nytorv omkring kl. 22 torsdag aften hører politiet gerne om det på telefon 114.