365Nyheder.dk

Dagens nyheder

17 dræbt i skoleskyderi på Krim

Af - 17/10/18 17:24
Embed from Getty Images

17 personer blev dræbt og mange såret, da på en teknisk skole i byen Kertj på halvøen Krim.

Ifølge BBC News hed det i første omgang, at de mange dræbte og sårede var ofre for en bombe med metalstykker i og der var tale om en “terror hændelse”. Men siden er det ændret til, at der var tale om skyderi, som nu i stedet kaldes for “masse mord”.

Politi og sikkerhedsstyrker rykkede talstærkt ud til området og de mange dræbte og sårede blev bragt til hospitaler i en større redningsaktion.

Nyhedsbureauet Reuters rapporterer, at det ifølge efterforskere var en 18-årig ung mand, som gik gennem skolen mens han skød. Han skal efterfølgende været blevet fundet død på skolen efter han havde skudt sig selv.

Embed from Getty Images