365Nyheder.dk

Dagens nyheder

Finanstilsynet vrager Danske Banks direktørkandidat

Af - 17/10/18 11:20

PRfoto: Danske Bank.

Danske Banks kandidat til jobbet som administrerende direktør, Jacob Aarup-Andersen, er blevet afvist af Finanstilsynet.

I sidste måned forlod Thomas F. Borgen jobbet som administrerende direktør i kølvandet på hvidvaskningsskandalen.

Bankens bestyrelse indstillede i stedet en intern kandidat til jobbet: bankdirektør og ansvarlig for Wealth Management, Jacob Aarup-Andersen og bad Finanstilsynet om, at godkende ham. Men det vil Finanstilsynet ikke. Her mener man nemlig ikke, at Jacob Aarup-Andersen har den nødvendige erfaring.

Danske Banks bestyrelse, som var enig i valget af Jacob Aarup-Andersen, vil nu fortsætte processen med at finde en ny administrerende direktør. I mens fortsætter Jesper Nielsen fortsætter som midlertidig administrerende direktør og Jacob Aarup-Andersen fortsætter i sit nuværende job i banken som ansvarlig for Wealth Management.