365Nyheder.dk

Dagens nyheder

Medie: Nicki Bille anholdt på Strøget i København

Af - 22/10/18 19:38

Nicki Bille.  Foto: Klapi <a href="https://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0/deed.en">(CC BY-SA 4.0)</a>
Nicki Bille. Foto: Klapi (CC BY-SA 4.0)

Nicki Bille blev mandag eftermiddag anholdt på Strøget i København.Det skriver TV3 Sport.

Lyngby-angriberen skal være blevet anholdt ved middagstid i forbindelse med noget uorden og i samme forbindelse har politiet fundet en genstand, som har vist sig at være en luftpistol.

Lyngby-træner Mark Strudal bekræfter overfor TV3 Sport, at Nicki Bille er blevet anholdt, men derudover er han ret fåmælt:

– Jeg er blevet informeret om anholdelsen og er super ærgerlig og ked af på både egne, klubben og Nickis vegne, men jeg og klubben har ingen yderligere kommentarer, før vi kender hele sagens omfang, siger han til TV3 SPORT.

Til bt.dk uddyber Mark Strudal dog en smule:

– Vi i klubben er ikke blevet informeret om nogen som helst detaljer, så reelt ved vi ikke, om der er en sag. Vi ved heller ikke, om Nicki er skyldig eller ikke, men som jeg er informeret, så er det sådan, at de skal i et grundlovsforhør i morgen, men der vil vi alle blive klogere, og hvad der er op og ned.

Nicki Bille skulle være en blandt flere personer, som blev anholdt i forbindelse med episoden på Strøget.

Flere møgsager bag sig
Det er langt fra første gang, at Nicki Bille har været i problemer. Han har en lang række møgsager bag sig. Bl.a. blev han i år idømt 30 dages ubetinget fængsel for voldeligt overfald på to kvinder i Monaco og i 2015 blev han idømt 60 dages betinget fængsel samt 80 timers samfundstjeneste for at have modsat sig en anholdelse og bidt en kvindelig politibetjent i armen efter en episode hvor han angiveligt havde sparket til en cykel og en parkeringsautomat i det indre København. Angriberen fik i 2013 en bøde i Norge for bl.a. at have smaret glas og spyttet på en ansat på en natklub.