365Nyheder.dk

Dagens nyheder

Politiet i aktion på J-dag: 10 nordjyske bilister mistænkt for spirituskørsel

Af - 3/11/18 10:03

Færdselspolitiet i Nordjylland foretog natten mellem fredag og lørdag spirituskontrol i Hjørring og i Aalborg.

Ved kontrollen deltog syv færdselsbetjente og en læge. I Hjørring blev der udtaget blodprøve på to personer og i Aalborg måtte otte personer aflevere en blodprøve, da der var mistanke om, at de havde for meget alkohol i blodet.

Der ud over fik en i Aalborg også taget blod, idet der var mistanke om, at han var under påvirkning af euforiserende stoffer. Desuden var der en som kørte i frakendelsestiden, to biler fik afmonteret nummerpladerne.

Som en sidegevinst blev endvidere stoppet en, som kørte pirattaxa. Han kan nu se frem til en kækkelig bøde for forseelsen.