365Nyheder.dk

Dagens nyheder

Flere ramt af skud ved fest

Af - 4/11/18 13:30

Politiet blev lørdag aften kort før klokken 21.30 kaldt ud til en skudepisode ved en ejendom i den svenske by Mölnlycke ved Göteborg.

Fremme på stedet kunne politiet konstatere, at flere personer var blevet såret. De sårede blev bragt til behandling på sygehuset. I alt skal syv personer være blevet behandlet på sygehuset efter skudepsioden, ifølge politiet.

Et område omkring ejendommen blev afspærret, mens politiets teknikere og efterforskere arbejdede på stedet i løbet af natten. Flere personer er blevet afhørt til sagen, der efterforsket som “drabsforsøg”.

Politiet har i løbet af natten anholdt tolv personer, som mistænkes for forskellig kriminalitet i forbindelse med episoden.

Ifølge politiet er der forbindelser til en MC klub, dels gennem lokalet, hvor skudepisoden fandt sted og dels vi de involverede personer. Politiet vil ikke på nuværende tidspunkt fortælle hvilken MC klub der er tale om, men flere svenske medier, her i blandt Expressen.se/GT skriver, at det er Hells Angels MC. Der skulle således være en supporterklub til Hells Angels, som holder til i lokaler bag politiets afspærring.